Меню
Your Cart

РОКЛИ ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ

Елегантна рокля в петролено  синьо на цветя
Ново
Елегантна рокля в петролено синьо на бели цветя. Моделът е с V-но деколте, ръкав до лакътя, дължина до коляното, края на роклята е заоблен към страничните ръбове и се получават две малки цепки, не прозира има еластичност 3-4 см. Подходяща е за ежедневието и по специални поводи. Материя 95% вискоз..
59.00 лв.
Елегантна рокля в тъмно синьо, бяло и охра
Ново
Елегантна рокля в тъмно синьо, бяло и охра. Моделът е с обло деколте, дълъг ръкав, разкроена с дължина под коляното. Закопчава се с цип на гъба. Материята е мека от ангора. Съчетава се добре с обувки, боти и ботуши. Подходяща е за есента, пролетта и зимата. Може да се носи за специални поводи и ежед..
61.00 лв.
Елегантна тъмно синя рокля на бели квадрати
Ново
Тъмно синя рокля на кавадрати в комбинация с бели и бежови орнаменти. Моделът е с обло деколте, закопчава се с цип на гърба, леко вталена с плисета. Ръкавът е 7/8. Дължината и под коляното. Роклята е подходяща за есента, пролетта и зимата. Може да се носи в ежедневието и за по специални поводи. Съче..
61.00 лв.
Елегантна тъмно синя рокля на ромбове
Ново
Тъмно синя с бежови и светло сини ромбове. Моделът е на плохи, с обло деколте и дължина на ръкав 7/8. Дължината е под коляното. Закопчава се с цип на гърба. Материята е мека има еластичност 2-3 см. Роклята може да се носи за специални поводи и в ежедневието. Съчетава се добре с обувки и ботуши. Пред..
61.00 лв.
Елегантна рокля в графитено с декорация рязана дантела. Моделът е с обло деколте и с щампа в черно и странична дантелена част, ръкавът е дълъг. Роклята е разкроена с декоративни два джоба с катарами, завършва с рязана  дантела в същия цвят като роклята. Ива еластичност 3-4 см. Подходяща е за есента,..
59.00 лв.
Елегантна рокля в черно с принт бяло и пепел от рози. Моделът е с обло деколте, ръкавът е 7/8, дължината е до коляното, леко вталена. Има разтегливост 3-4 см. Подходяща е за офис среда и ежедневието. Съчетава се добре с обувки и ботуши. Материя 95% вискоза, 5% еластан размер S ..
49.00 лв.
Ежедневна рокля в черно с бели исифи орнаменти. Моделът е с обло деколте, леко втален, ръкав 7/8, дължината е до коляното. Роклята има 3-4 см разтегливост. Подходяща е за есентта, пролетта и зимата. Позволя да се носи в работна среда и ежедневието. Съчетава се добре с ботуши и обувки. Материал 95..
49.00 лв.
Ежедневна рокля в черно с пирнт сиво и охра. Роклята е с обло деколте, дължина до коляното, ръкавът е 7/8, леко вталена. Моделът е подходящ за есеннта, пролетта и зимата. Може да се съчетава с обувки и ботуши. Има разтегливост 3-4 см. Подходяща е за ежедневието и работна среда. Материя 95% вискоз..
49.00 лв.
Дамска рокля в тъмно керемидено с щампа сиво и черни рози. Роклята е с ръкав 7/8, обло деколте, леко вталена с дължина до коляното. Моделът е подходящ за ежедневието и работна среда. Има еластичност 2-3 см.  Материя 95% вискоза, 5% ликра размер М L XL 3XL 4XL ..
49.00 лв.
Официална рокля с болеро в цвят патладжан. Моделът ес обло деколте с камъчета около него. Болерото е асиметрично,  като гърба е удължен и има малка цепка, от страни също има малки цепки, ръкавът е до лакътя. Вътрешната част права рокля от еластична материя има разтегливост 3-4 см. Дължината е под ко..
77.00 лв.
Официална рокля в бордо с пончо. Моделът е с обло деколте, на което от лицевата страна и гърба има камъчета, ръкавът е до лакътя с маншет и на наго има камъчета. Вътрешната част на роклята е от ликра и има еластичност около 3-4 см. Дължината е малко под коляното.  Моделът е подходящ за официални и с..
75.00 лв.
Елегантна черна рокля на пъстри цветя. Модълът е леко втален с къс ръкав с малък отвор, обло деколте, дължината е до коляното, от лявата страна на роклята има малка цепка, има разтегливоста 3-4 см. Метериал 95% вискоза, 5% еластан номер 44 46 48 гръдна обико..
53.00 лв.
Показва 1 до 12 от 78 (7 страници)