Меню
Your Cart

Карина Русе, България

Официална черна рокля с дантела
Ново
Официална рокля в черно с дантела. Моделът е с пеплум, които прави роклята много елегантна, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Дължината на роклята е под коляното, закопчава се с скрит цип на гърба, което спомага за лесно обличане и събличане, завършва с малка цепка. Предната част на рокля в лята стра..
75.00 лв.
Официална рокля в маслено зелено
Ново
Официално рокля в комбинация с шифон в маслено зелено. Моделът е прав с удължена част от шифон на гърдба които прикрива недостатъците, завършва с цепка, има страничен цип за лесно обличане и събличане. Лицевата страна на шифона стига до началота на бедрата, роклята е с обло деколте и декоративно кол..
69.00 лв.
Официална рокля в цвят пепел от рози
Ново
Официална роза в цвят пепел от рози. Моделът е с пеплум, които прави роклята много елегантна, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Дължината на роклята е под коляното, закопчава се с скрит цип на гърба, което спомага за лесно обличане и събличане, завършва с малка цепка. Предната част на рокля в лята ст..
75.00 лв.
Официална рокля в комбинация с шифон
Ново
Официално рокля в комбинация с шифон в бордо. Моделът е прав с удължена част от шифон на гърдба които прикрива недостатъците, завършва с цепка, има страничен цип за лесно обличане и събличане. Лицевата страна на шифона стига до началота на бедрата, роклята е с обло деколте и декоративно колие, ръкав..
69.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с роза
Ново
Официална рокля в тъмно синьо. Моделът е права рокля с болеро от шифон с роза от лявата страна с лека набор,  дължината на ръкавът е 7/8, деколтето е обло, има страничен цип, което спомага за  лесното обличане и събличане. Дължината на роклята е под коляното. Гърбът на болерото стига до началото на ..
73.00 лв.
Елегантна рокля в черно с ресни
Ново
Елегантна черна рокля с ресни в черно. Моделът е от жоржет, втален с деколте във формата на сърце, ръкавите са 7/8, дължината е до средата на коляното, по края на ръкавите и края на роклята има декоративни ресни, което и придава много елегантност. Роклята може да се носи в ежедневието и за по специн..
55.00 лв.
Официална рокля в бордо с роза
Ново
Официална рокля в бордо. Моделът е права рокля с болеро от шифон с роза от лявата страна с лека набор,  дължината на ръкавът е 7/8, деколтето е обло, има страничен цип, което спомага за  лесното обличане и събличане. Дължината на роклята е под коляното. Гърбът на болерото стига до началото на бедрат..
73.00 лв.
Официална рокля в черно с бели орнаменти
Ново
Официална рокля в черно с бели орнаменти в горната части и около бието, на ръкавите също има декоративни орнаменти в бяло. Материята на основата и полата е леко еластична с разтегливост до 2-3 см.  Горната част  е пришита към основа и вталява фигурата деликатно в областта на талията, като прибира . ..
73.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с горна част цвят пудра
Ново
Официална рокля в тъмно синьо с горна част цвят пудра и щампа цветя в синьо, на бието има зашито декоративно колие Материята  е леко еластична с разтегливост до 1-2 см, непрозрачна, закопчава се с скрит цип. Тази официална рокля е перфектния избор, за вашият специален повод.  Материал: 95% вискоз..
69.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с бордюр бели рози
Ново
Официална рокля в тъмно синьо с бордюр бели рози и горна част от шифон с брошка на бието Материята  е леко еластична с разтегливост до 1-2 см, непрозрачна, закопчава се с скрит цип. Тази официална рокля е перфектния избор, за вашият специален повод.  Материал: 95% вискоза, 5 % еластан ..
73.00 лв.
Елегантна блуза в  бордо
Ново
Елегантна блуза в бордо от шифон с нежна катарама във вид на сърце с малко камъче . Моделът в подходящ за пролетният сезон, пада свободни до началото на бедрата, не прозира има подплата, подходяща е да се носи с панталон и пола. Ръкавът е асиметричен. Няма разтегливост. Материал: 95% вискоза, 5 %..
45.00 лв.
Официална рокля в тюркоазено
Ново
Официална рокля в тюркоазено с красива дантела  в същия цвят. Моделът е с изцяло дантелен ръкав, имитира сако и пола от две части, като на колието има брошка. Материята на основата и полата е леко еластична с разтегливост до 1-2 см. В горната част дантелата е пришита към непрозрачната основа и вталя..
73.00 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)