Меню
Your Cart

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

Официална черна рокля с дантела
Ново -14 %
Официална права рокля с дантела и ръкав с дантела. Моделът е с дължина до коляното, закопчава се с цип лесно се съблича и облича, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Подходяща е за официални и специални поводи, има разтегливост 3-4 см. Съчетава се добре с ботуши и обувки. Материя 95% вискоза, 55% ел..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с дантела
Ново -14 %
Официална разкроена рокля в тъмно синьо с дантелена горна част и ръкав. Моделът е с обло деколте, ръкавът е 7/8, закопчава се с цип, което улеснява събличането и обличането, дължината е до коляното. Може да се носи за специални и официални поводи, има разтегливост 3-4 см. Материя 95% вискоза, 5% ..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в бордо с дантела
Ново -14 %
Официална разкроена рокля в бордо с горна горна част дантела и такъв ръкав. Моделът е с обло деколте, ръкавът е 7/8, дължината е под коляното. Закопчава се с цип, което улеснява събличането и обличането, подходяща е за специални и официални поводи. Има разтегливост 3-4 см.  Метерия 95% вискоза,  ..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля с болеро
-16 %
Официална рокля с болеро в цвят патладжан. Моделът ес обло деколте с камъчета около него. Болерото е асиметрично,  като гърба е удължен и има малка цепка, от страни също има малки цепки, ръкавът е до лакътя. Вътрешната част права рокля от еластична материя има разтегливост 3-4 см. Дължината е под ко..
65.00 лв. 77.00 лв.
Официална рокля с пончо
-11 %
Официална рокля в бордо с пончо. Моделът е с обло деколте, на което от лицевата страна и гърба има камъчета, ръкавът е до лакътя с маншет и на наго има камъчета. Вътрешната част на роклята е от ликра и има еластичност около 3-4 см. Дължината е малко под коляното.  Моделът е подходящ за официални и с..
67.00 лв. 75.00 лв.
Официална черна рокля с дантела
-13 %
Официална рокля в черно с дантела. Моделът е с пеплум, които прави роклята много елегантна, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Дължината на роклята е под коляното, закопчава се с скрит цип на гърба, което спомага за лесно обличане и събличане, завършва с малка цепка. Предната част на рокля в лята стра..
65.00 лв. 75.00 лв.
Официална рокля в маслено зелено
-14 %
Официално рокля в комбинация с шифон в маслено зелено. Моделът е прав с удължена част от шифон на гърдба които прикрива недостатъците, завършва с цепка, има страничен цип за лесно обличане и събличане. Лицевата страна на шифона стига до началота на бедрата, роклята е с обло деколте и декоративно кол..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в цвят пепел от рози
-13 %
Официална роза в цвят пепел от рози. Моделът е с пеплум, които прави роклята много елегантна, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Дължината на роклята е под коляното, закопчава се с скрит цип на гърба, което спомага за лесно обличане и събличане, завършва с малка цепка. Предната част на рокля в лята ст..
65.00 лв. 75.00 лв.
Официална рокля в комбинация с шифон
-14 %
Официално рокля в комбинация с шифон в бордо. Моделът е прав с удължена част от шифон на гърдба които прикрива недостатъците, завършва с цепка, има страничен цип за лесно обличане и събличане. Лицевата страна на шифона стига до началота на бедрата, роклята е с обло деколте и декоративно колие, ръкав..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с роза
-16 %
Официална рокля в тъмно синьо. Моделът е права рокля с болеро от шифон с роза от лявата страна с лека набор,  дължината на ръкавът е 7/8, деколтето е обло, има страничен цип, което спомага за  лесното обличане и събличане. Дължината на роклята е под коляното. Гърбът на болерото стига до началото на ..
61.00 лв. 73.00 лв.
Елегантна рокля в черно с ресни
-11 %
Елегантна черна рокля с ресни в черно. Моделът е от жоржет, втален с деколте във формата на сърце, ръкавите са 7/8, дължината е до средата на коляното, по края на ръкавите и края на роклята има декоративни ресни, което и придава много елегантност. Роклята може да се носи в ежедневието и за по специн..
49.00 лв. 55.00 лв.
Официална рокля в бордо с роза
-14 %
Официална рокля в бордо. Моделът е права рокля с болеро от шифон с роза от лявата страна с лека набор,  дължината на ръкавът е 7/8, деколтето е обло, има страничен цип, което спомага за  лесното обличане и събличане. Дължината на роклята е под коляното. Гърбът на болерото стига до началото на бедрат..
63.00 лв. 73.00 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)