Меню
Your Cart

ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ

Елегантна блуза в червено и черно
Ново -34 %
Елегантна блуза в червено и черно. Моделът е с обло деколте, дълъг ръкав с два странични джоба, отстрани има допълнително вмъкнато парче черно трико, дължината е до началота на бедрата, има разтегливост 3-4 см. Може да се съчетава с пола, панталон и дънки. Подходяща е за есента, пролетта и зимата. ..
35.00 лв. 53.00 лв.
Официална блуза в маслено зелено с ресни и пайте
Ново -17 %
Официална блуза в маслено зелено с расни и пайте. Моделът е с обло деколте и лицева част с къси ресни с пайeти, ръкавът е докориран с плат от предната част, дължината  е до средата на ръката. Гърбът е удължен  до началота на бедрата, има разтегловост 3-4 см. Съчетава се добре с пола, панталон и дънк..
49.00 лв. 59.00 лв.
Официална блуза  в маслено зелено с пайти.
Ново -17 %
Официална блуза в маслено зелено с пайти. Моделът е с обло деколте и лицевата част е с пайти, ръкават е декориран с част от плата с пайтите, дължината е до средата на ръката. Гърбът е удължен, има разтегливост 3-4 см. Съчетава се дорбе с пола, панталон и дънки. Може да се носи за специални и официал..
49.00 лв. 59.00 лв.
Официална блуза в бордо
Ново -20 %
Официална блуза в бордо. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пайети, ръкавът е от дантела и зъвършва с кант от плата, дължината е до началота на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се ползава за специални и официални поводи. Съчетава се добре с пола, панталон и дънки. Мат..
39.00 лв. 49.00 лв.
Официална блуза в петролено синьо
Ново -20 %
Официална блуза в петролено синьо. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пойети, ръкавът е от дантела и завършва с кант от плата, дължината и до началота на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се носи за специални и официални поводи. Съчетава се добре с пола, панталон и дънки...
39.00 лв. 49.00 лв.
Официална блуза в цвят пепел от рози
Ново -20 %
Официална блуза в пепел от рози. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пайети, ръкавът е от дантела и завършва с канта от плата, дължината на блузата е до началато на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се носи за специални и официални случай. Съчетава се добре с панталон, пол..
39.00 лв. 49.00 лв.
Официална черна рокля с дантела
Ново -14 %
Официална права рокля с дантела и ръкав с дантела. Моделът е с дължина до коляното, закопчава се с цип лесно се съблича и облича, деколтето е обло, ръкавът е 7/8. Подходяща е за официални и специални поводи, има разтегливост 3-4 см. Съчетава се добре с ботуши и обувки. Материя 95% вискоза, 55% ел..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в тъмно синьо с дантела
Ново -14 %
Официална разкроена рокля в тъмно синьо с дантелена горна част и ръкав. Моделът е с обло деколте, ръкавът е 7/8, закопчава се с цип, което улеснява събличането и обличането, дължината е до коляното. Може да се носи за специални и официални поводи, има разтегливост 3-4 см. Материя 95% вискоза, 5% ..
59.00 лв. 69.00 лв.
Официална рокля в бордо с дантела
Ново -14 %
Официална разкроена рокля в бордо с горна горна част дантела и такъв ръкав. Моделът е с обло деколте, ръкавът е 7/8, дължината е под коляното. Закопчава се с цип, което улеснява събличането и обличането, подходяща е за специални и официални поводи. Има разтегливост 3-4 см.  Метерия 95% вискоза,  ..
59.00 лв. 69.00 лв.
Елегантна туника с принт червено, сиво и черно
Ново -27 %
Елегантна туника от ангора в червено с принт сиво и черно. Моделът е с дълъг ръкав, обло деколте с V-образна цепка, дължина до началота на бедрата, с джобове с кожички. Туника завърша с объл край към страничните ръбове и се получават две малки цепки. Подходяща е за есента, пролетта и зимата. Съчетав..
36.00 лв. 49.00 лв.
Елегантна туника с принт зелено, черно и бежово
-27 %
Елегантна туника от ангора с принт зелено, черно и бежово. Модеълт е с обло деколте с V-образна чепка, ръкавът е дълг, сдва джоба с кожичка, дължината  е до началота на бедрата. Краят на туника е заоблена към страничните ръбове и се получава две малки цепки. Подходящ е за есента, пролетта и зимата, ..
36.00 лв. 49.00 лв.
Дамска блуза в маслено зелено
-21 %
Елегантна блуза в маслено зелено от ангора. Модълт е с дълъг ръкав, яка с копче, гърбът е удължен до началота на бедрата. Подходяща за есента, пролетта и зимата, може да се съчетава с панталон, дънки и пола. Може да се носи в ежедневието и по специални поводи, има еластичнос 4-5 см. Материя 95% а..
37.00 лв. 47.00 лв.
Показва 1 до 12 от 128 (11 страници)