Меню
Your Cart

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ


ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма „Eконт Експрес“ ООД на територията на цялата страна.Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Eконт Експрес“ ООД в съответното населено място.

Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 90 лв. За поръчки на стойност под 90 лв цената на доставка е според тарифата на куриера. Клиентите на Kanela.bg използват преференциални цени с отстъпка от „Eконт Експрес“ ООД.

Изчислени прогнозни цени на доставки с „Eконт Експрес“ ООД:

До офис на Eконт: 4.70- 5.30 лв

До адрес на клиент в зависимост от населеното място: 6.00- 7.80 лв

*Изчисленията са приблизителни и на доставки до 1 кг.

Времето за доставка е 1 работен ден за населени места с офиси на „Eконт Експрес“ ООД. За останалите населени места времето за доставка варира от 1-3 работни дни, в зависимост от графика за разнос на куриера.

Поръчки направени до 14:00 ч. в работен ден се обработват в същия ден и се доставят до 1-3  работни дни, следващи обработката на поръчката. Поръчки направени след 14:00 ч. в работен ден се обработват на следващия работен ден и се доставят от 1-3  работни дни, следващи деня на обработване на поръчката. Всички поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Доставки до точен адрес не се извършват в Събота, Неделя и на официални празници. Доставки до офис на Еконт се извършват според работното време на всеки офис.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Eконт Експрес“ ООД за да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

Начините на заплащане са:

Наложен платеж- плащане в брой на куриера при доставката.
Epay.bg:
- Плащане през Микросметка.

За да получите Микросметка,е необходимо да се регистрирате в системата за електронни плащания ePay.bg.

- Плащане през банкомат,поддържащ услугата B-Pay. Процедурата за плащане чрез услугата е значително улеснена, като е необходимо да знаете кода на Kanela.bg за B-Pay (60000) , както и уникалния си 10 цифрен код за плащане, който системата автоматично генерира.

Списък с банкоматите,които поддържат услугата B-pay

- Плащане с дебитна или кредитна карта регистрирана в Epay.bg.

- Плащане в брой на каса на Easy Pay, посредством генерирания от системата код за плащане.

Pay Pal- плащане през Вашия Pay Pal акаунт.
Всички платежни транзакции,които се извършват на нашия сайт са криптирани и защитени посредством SSL технология.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.