Меню
Your Cart

Ники Стил Моделс, България

Еластична  лятна рокля в синьо
Ново
Еластична  лятна рокля в синьо. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е без ръкав с набор на талията които прикрива недостатъците,  без закопчаване, със средна дължина до коляното. Тази прекрасна лятна рокля не се нуждае от гладене, м..
47.00 лв.
Еластична  лятна рокля в зелено и черно
Ново
Еластична  лятна рокля в зелено и черно. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е без ръкав с набор на талията които прикрива недостатъците,  без закопчаване, със средна дължина до коляното. Тази прекрасна лятна рокля не се нуждае от г..
47.00 лв.
Еластична разкроена лятна рокля в тъмно синьо с щампа бели маргаритки. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е с паднал ръкав , без закопчаване, със средна дължина до коляното. Тази прекрасна лятна рокля не се нуждае от гладене, матер..
45.00 лв.
Ежедневна права рокля в черно на големи червени рози. Моделът е изработен от еластично мъхесто, плътно и непрозрачно трико, подходящо за сезона. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. Силуетът е прав, изчис..
47.00 лв.
Еластична разкроена лятна рокля в черно с щампа бели цветя. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е с паднал ръкав , без закопчаване, със средна дължина до коляното. Тази прекрасна лятна рокля не се нуждае от гладене, материята съхне ..
45.00 лв.
Ежедневна права рокля в сиво и черен пепит с дискретно бордо - каре. Моделът е изработена от еластично и плътно  непрозрачно трико, подходящо за есенно-зимния сезон. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. С..
49.00 лв.
Ежедневна права рокля в сиво каре с втъкани орнаменти цвят пудра. Моделът е изработен от еластичнен плат, плътен и непрозрачен, подходящо за сезона. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. Силуетът е прав, и..
45.00 лв.
Ежедневна права рокля в зелено и сиво .  Моделът е изработен от еластично , плътно и непрозрачно трико, подходящо за сезона. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. Силуетът е прав, изчистен, ръкавът е 7/8, ..
41.00 лв.
Ежедневна права рокля в бежово-кафява гама
2-3 Дена
Ежедневна права рокля в бежово-кафява гама. Моделът е изработен от еластично мъхесто, плътно и непрозрачно трико, подходящо за сезона. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. Силуетът е прав, изчистен, ръкав..
47.00 лв.
Еластична разкроена лятна рокля в тъмно синьо с щампа бели и розови цветя. Моделът е дело на доказалия се на българския пазар производител "Ники стил моделс", Пловдив. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е с паднал ръкав , без закоп..
42.00 лв.
Еластична разкроена лятна рокля в тъмно синьо с дигитален принт. Моделът е дело на доказалия се на българския пазар производител "Ники стил моделс", Пловдив. Роклята е изработена от непрозрачна, лека и силно еластична материя, подходяща за летния сезон. Моделът е с паднал ръкав , без закопчаване, съ..
45.00 лв.
Ежедневна права рокля в тъмно синьо с интересен бял  принт .  Моделът е изработен от еластично , плътно и непрозрачно трико, подходящо за сезона. Роклята стои добре по тялото, подчертава фигурата и се съчетава с всеки тип връхна дреха и всеки вид обувки от спортни до елегантни. Силуетът е прав, изчи..
45.00 лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)