Меню
Your Cart

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

Оригинални и интересни дамски слънчеви очила в червено и бели детайли по рамото. Формата е овална и универсална, съчетават се лесно с всеки тоалет и визия. Моделът е с поляризация и защита на стъклата UV400.  Размери в см. 2 XL Ширина на стъклот..
19.90 лв.
Стилни и много универсални слънчеви очила с шоколадово кафеви рамки в леко заоблена форма. Моделът е с олекотена широка пластмасова рамка, стъклата са светло кафяви. Съчетават се лесно както с ежедневен, така и с по-изискан стил. Очилата са със защита на стъклата UV400. Размери в см.2 XLШирина ..
19.90 лв.
Оригинални и интересни дамски слънчеви черни очила с поляризация. Моделът е изчистен, стилен и подходящ за всеки тоалет. Рамката е олекотена с много интересно метално рамо,  което им придава модерен вид. Моделът е със защита на стъклата UV400. Размери в см.2 XLШирина на стъклото6Височина н..
23.90 лв.
Дамски спортни слънчеви очила с олекотена рамка в черно. Универсален модел, който подхожда на ежедневна и спортна визия. Стъклата са матирани, черни, подсилени с поляризация и защита UV 400. Очилата се предлагат в комплект с калъф и кърпичка за почистване. Размер: 68/13/140..
19.90 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)