Меню
Your Cart

ТЕНИСКИ

Дамска тениска с надпис и очила
-52 %
Дамска тениска от еластично трико с надпис и очила. Много младежка визия и щампа, която показва независим дух. Тази блуза е универсален аксесоар за лятото, който подчертава фигурата и прилепва добре по тялото. Цветът позволява съчетания с много други материи, принтове и разцветки. Материал: 95%..
15.00 лв. 31.00 лв.
Дамска тениска от еластично трико във вид на обувки
-44 %
Дамска тениска от еластично трико  от блестящи  камъчета и щампа  във вид на обувки. Много младежка визия и щампа, която показва независим дух. Тази блуза е универсален аксесоар за лятото, който подчертава фигурата и прилепва добре по тялото. Цветът позволява съчетания с много други м..
15.00 лв. 27.00 лв.
Дамска тениска в черно с декоративна игла
-44 %
Дамска тениска в черно с декоративна игла. която може да се маха. Иглата е направена от декоративни камъчета.  Много младежка визия , която показва независим дух. Тази блуза е универсален аксесоар за лятото, който подчертава фигурата и прилепва добре по тялото. Цветът позволява съчетания с мног..
15.00 лв. 27.00 лв.
Дамска тениска в цвят пудра
-44 %
Дамска тениска в цвят пудра атрактивен надпис, която носи лятно настроение. Декоративен джоб. Материята е памучна и лека, а дизайнът свеж и напълно отговарящ на очакванията за топли дни. Цветът се съчетава добре с дънки, къси цветни панталони или пола. Материал: 100% памук..
15.00 лв. 27.00 лв.
Дамска бяла тениска от мъниста с Мики Маус
-48 %
Дамска тениска от еластично трико  с мъниста и Мики Маус. Много младежка визия и щампа, която показва независим дух. Тази блуза е универсален аксесоар за лятото, който подчертава фигурата и прилепва добре по тялото. Цветът позволява съчетания с много други материи, принтове и разцветки. Тениска е уд..
15.00 лв. 29.00 лв.
Дамска свежа тениска в бледо жълто с щампа на балони. Лека и удобна за всеки ден, тази тениска създава настроение с цветната си щампа. Може да се съчетава с ежедневни или спортни обувки, сандали, дънки и къси панталони. Материал: 100% памук ..
9.90 лв.
Дамска блуза в бяло на черни точки от висококачествен памук. Тази блуза притежава всички детайли необходими за лятно настроение - нежна памучна материя, ефирен дизайн, издължен силует и закачлив надпис. Съчетава се перфектно с дънки, лети панталони и поли, а може дори да се носи със сако за по-фънки..
11.90 лв.
Дамска жълта тениска с атрактивен надпис, която носи лятно настроение. Материята е памучна и лека, а дизайнът свеж и напълно отговарящ на очакванията за топли дни. Цветът се съчетава добре с дънки, къси цветни панталони или пола. Материал: 100% памук..
9.90 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)