Меню
Your Cart

БЛУЗИ ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ

Елегантна блуза в червено и черно
Ново -34 %
Елегантна блуза в червено и черно. Моделът е с обло деколте, дълъг ръкав с два странични джоба, отстрани има допълнително вмъкнато парче черно трико, дължината е до началота на бедрата, има разтегливост 3-4 см. Може да се съчетава с пола, панталон и дънки. Подходяща е за есента, пролетта и зимата. ..
35.00 лв. 53.00 лв.
Официална блуза в маслено зелено с ресни и пайте
Ново -17 %
Официална блуза в маслено зелено с расни и пайте. Моделът е с обло деколте и лицева част с къси ресни с пайeти, ръкавът е докориран с плат от предната част, дължината  е до средата на ръката. Гърбът е удължен  до началота на бедрата, има разтегловост 3-4 см. Съчетава се добре с пола, панталон и дънк..
49.00 лв. 59.00 лв.
Официална блуза  в маслено зелено с пайти.
Ново -17 %
Официална блуза в маслено зелено с пайти. Моделът е с обло деколте и лицевата част е с пайти, ръкават е декориран с част от плата с пайтите, дължината е до средата на ръката. Гърбът е удължен, има разтегливост 3-4 см. Съчетава се дорбе с пола, панталон и дънки. Може да се носи за специални и официал..
49.00 лв. 59.00 лв.
Официална блуза в бордо
Ново -20 %
Официална блуза в бордо. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пайети, ръкавът е от дантела и зъвършва с кант от плата, дължината е до началота на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се ползава за специални и официални поводи. Съчетава се добре с пола, панталон и дънки. Мат..
39.00 лв. 49.00 лв.
Официална блуза в петролено синьо
Ново -20 %
Официална блуза в петролено синьо. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пойети, ръкавът е от дантела и завършва с кант от плата, дължината и до началота на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се носи за специални и официални поводи. Съчетава се добре с пола, панталон и дънки...
39.00 лв. 49.00 лв.
Официална блуза в цвят пепел от рози
Ново -20 %
Официална блуза в пепел от рози. Моделът е с V-образно деколте в комбинация с дантела и пайети, ръкавът е от дантела и завършва с канта от плата, дължината на блузата е до началато на бедрата, има разтегливост 4-5 см. Може да се носи за специални и официални случай. Съчетава се добре с панталон, пол..
39.00 лв. 49.00 лв.
Елегантна туника с принт червено, сиво и черно
Ново -27 %
Елегантна туника от ангора в червено с принт сиво и черно. Моделът е с дълъг ръкав, обло деколте с V-образна цепка, дължина до началота на бедрата, с джобове с кожички. Туника завърша с объл край към страничните ръбове и се получават две малки цепки. Подходяща е за есента, пролетта и зимата. Съчетав..
36.00 лв. 49.00 лв.
Елегантна туника с принт зелено, черно и бежово
-27 %
Елегантна туника от ангора с принт зелено, черно и бежово. Модеълт е с обло деколте с V-образна чепка, ръкавът е дълг, сдва джоба с кожичка, дължината  е до началота на бедрата. Краят на туника е заоблена към страничните ръбове и се получава две малки цепки. Подходящ е за есента, пролетта и зимата, ..
36.00 лв. 49.00 лв.
Дамска блуза в маслено зелено
-21 %
Елегантна блуза в маслено зелено от ангора. Модълт е с дълъг ръкав, яка с копче, гърбът е удължен до началота на бедрата. Подходяща за есента, пролетта и зимата, може да се съчетава с панталон, дънки и пола. Може да се носи в ежедневието и по специални поводи, има еластичнос 4-5 см. Материя 95% а..
37.00 лв. 47.00 лв.
Дамска блуза в цвят патладжан
-21 %
Елегантна блуза от ангора в цвят патладжан. Моделът е с яка, която може да се закопчава с малко копче, ръкавът е дълъг, гърбът е удължен и пада до началото на бедрата.Може да се носи с панталон, пола дънки. Има еластичност 4-5 см. Материя 95% ангора, 5% еластан номер L XL ..
37.00 лв. 47.00 лв.
Елегантна блуза с три копчета
-22 %
Елегантна блуза в розово и бежово с три копчета. Моделът е с дълъг ръкав, V-обаразно деколте с три копчета с две малки цепки по страничните ръбове. Материята е мека и приятна за носене от ангора. Има еластичност 4-5 см. Може да се носи с панталон, пола и дънки. Материя 95%ангора, 5% еластан ..
35.00 лв. 45.00 лв.
Елегантна туника в сиво-синьо
-24 %
Елегантна туника в сиво-син, розов и бял принт. Моделът е втален с обло деколте с V-образна цепка, ръкавът е дълг,  с два джоба с кожички. Туниката завършва с объл край към ръбовете и се получават малки цепки. Дължината е до началото на бедрото. Може да се съчетава с клин, панталон, дънки и прави по..
37.00 лв. 49.00 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)