Меню
Your Cart

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Kanela.bg предоставя възможност на клиентите си да върнат закупена от онлайн магазина стока в рамките на 14 дни от получаването й.

Следвайте следните стъпки:

1. Моля да изпратите имейл на office@kanela.bg с описани имената на клиента, номер за връзка, номера на заявката, името на продукта който искате да върнете и причината за връщане или да попълните стандартната ни форма за рeкламация тук. Можете да се обадите и на номер + 359 899 896 667.


 за да приемем искането Ви за връщане на стока. Моля да имате предвид, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

2. След изпращане на искането за връщане ще е необходимо да изпратите към нас пратката с куриерска фирма Еконт до адрес: Офис Еконт Лагера: София, кв. Лагера, ул. Балчик №5, до поискване, като отбележите за получател фирма ''Канела БГ'' ЕООД с тел. + 359 899 896 667.


.В случай, че в населеното Ви място няма офис на куриерска фирма Еконт, то Вие трябва да се свържете с нас на телефон + 359 899 896 667 за уточняване на подробностите по връщането на стоката.

Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка. В случаите, в  които връщането е по наша вина- сгрешен артикул или номер на артикул, разходите по връщането и замяната на артикула са за сметка на магазина. 

3. При получаване на пратката съдържанието й ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще бъде задействана процедурата по възстановяване на сумата по поръчката или нейната замяна. В случай че все още не разполагаме с вашия IBAN, моля да ни го изпратите на office@kanela.bg, заедно с имената на титуляра на банковата сметка.Стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни след приемането на стоката от наша страна.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на номер + 359 899 896 667 или ни пишете на office@kanela.bg.