Меню
Your Cart

AGATKA - Полша

Елегантна блуза в пролетни цветове
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Елегантна блуза в пролетни  цветове . Моделът е леко втален. Ръкавът е 7/8 Деколтето е обло, тип столче има малък джоб от лявата страна. Материята е мека и приятна за носене. Съчетава се добре с пола и панталон. Подходяща е за официални поводи и ежедневието. Има еластичност 3-4 см. Метериал 70% п..
51.00 лв.
Официална черна блуза със сребърна ивица
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Официална черна блуза със сребърна ивица и дребни камъни от страни на нея, която започва от началото на деколтето. Ръкавът е дълъг, има малка част от ивицата на края. Деколтето е обло. Дължината е до началото на бедрата леко заоблена. Подходяща за всеки сезон, както и за специални и ежедневни поводи..
47.00 лв.
Официална петролено зелена блуза
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Официална петролено зелена блуза. Моделът е много стилен с обло деколте и яка от ламе, с камък които съединява двете части на яката. Ръкавът е дълъг от шифон, дължината на блузата е под ханша, може да се съчетава с пола, панталон и клин. Подходяща е за есента, зимата и пролетта. Може да се носи за о..
45.00 лв.
Официална блуза на бежови и черни ромбове
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Официална блуза на бежови и черни ромбове. Материята е лека и приятна за носене. Ръкавът е дълъг, обточена е по края с черна ивица, както на деколтето и края на блузата. Ромбовете са маркирани с златна прекъсната линия. Моделът е подходящ за зимата, есента и пролетта, може да се носи за специални по..
47.00 лв.
Елегантно дамско сако тип "Шанел"
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Елегантно дамско сако тип "Шанел". Сакото е в тъмно синьо, бяло и червено на каре с  декоративни джобове. Обточено е с тъмно син плат по края на ръкавите,  деколтето и долната предна част на сакото. Закопчава се с копчета. Този елегантен модел е предназначен, както  за ежедневието  така  за и специа..
53.00 лв.
Разкроена дамска рокля с щампа дънкови мотиви
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Разкроена дамска рокля с щампа дънкови мотиви. Материята е изключително мека и еластична. Ръкавът е къс, дължината е под коляното. Подходяща за пролетта и лятото. Роклята може да се използва за ежедневието и по специални поводи. Може да се  носи с официални, както и със спортни обувки. Разтегли..
57.00 лв.
Разкроена дамска рокля в зелено, червено и синьо
Ново
Марка: AGATKA - Полша
Разкроена дамска рокля в зелено, червено и синьо . Материята е изключително мека и еластична. Ръкавът е къс, дължината е под коляното. Подходяща за пролетта и лятото. Роклята може да се използва за ежедневието и по специални поводи. Може да се  носи с официални, както и със спортни обувки. Разт..
57.00 лв.
Елегантно дамско сако в бежово и бордо
2-3 Дена
Марка: AGATKA - Полша
Елегантно дамско сако в бежово и бордо от букле. Сакото има декоративни капаци за джобове. Моделът е втален. Дължината е до края на талията. Закопчава се с красиви копчета. Този елегантен модел е предназначен, както  за ежедневието  така  за и специални поводи. Може да се носи с  пола и панталон, с ..
57.00 лв.
Марка: AGATKA - Полша
Елегантна и стилна рокля с основен черно с щампа от кадифени бордо цветя.  Моделът е изработен от непрозрачна плътна , но много нежна памучна материя. Роклята е с  еластичност 1-2 см и 7/8 ръкав. Тази дамска елегантна рокля  може да се носи в ежедневието и  по специални случай. Подходяща е за есенно..
63.00 лв.
Марка: AGATKA - Полша
Разкроена дамска рокля в тъмно синьо с щампа розови цветя. Материята е изключително мека и еластична. Ръкавът е къс, дължината е под коляното. Подходяща за пролетта и лятото. Роклята може да се използва за ежедневието и по специални поводи. Може да се  носи с официални, както и със спортни обув..
57.00 лв.
Марка: AGATKA - Полша
Разкроена дамска рокля в синьо с принт бели цветя. Материята е изключително мека и еластична. Ръкавът е къс, дължината е под коляното. Подходяща за пролетта и лятото. Роклята може да се използва за ежедневието и по специални поводи. Може да се  носи с официални, както и със спортни обувки. Разт..
57.00 лв.
Марка: AGATKA - Полша
Стилна рокля  в тъмно синьо с бял лабиринт от нежна материя. Тази красива рокля е с 3/4 ръкав. Моделът е подходящ както за офис ежедневието, така и за по-специални поводи. Материята е с еластичност до 3-4 см, мека и приятна за носене. Може да се комбинира с спортни и официални обувки.Материята ..
49.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)