Меню
Your Cart

Деми Димитровград

Разкроена рокля в сиво и бяло на каре
Ново
Разкроена рокля в сиво и бяло на каре, с дълъг ръкав, дължината е до коляното, закопчава със скрит цип на гърба, което  позволява лесно обличане и събличане.  Разтегливост на роклята 2-3 см. Моделът може да се използва в ежедневието и по специално поводи. Добре се съчетава с обувки и ботуши.   ..
57.00 лв.
Елегантна права рокля в черно и сиво на каре. Роклята е подходяща за есенно-зимния сезон. Дължината е до коляното. Ръкавът е дълъг Еластичността е 1-2 см, Закопчава се с цип на гърда, така роклята лесно се облича и съблича. Може да се използва в ежедневието и по специални поводи, позволява да се нос..
57.00 лв.
Ефирна блуза от шифон с флорален принт на млечно сива основа. Блузата е с подплата има лек набор на раменете, както и на гърба, има коланче от плата на блузата, което е подвижно. Моделът  е подхожда еднакво добре както на панталон, така и на пола. Материята е много нежна и тънка, изключите..
45.00 лв.
Ефирна блуза от шифон в тюркоазено и сиво. Блузата е с подплата има лек набор на раменете, както и на гърба, има коланче от плата на блузата, което е подвижно. Моделът  е подхожда еднакво добре както на панталон, така и на пола. Материята е много нежна и тънка, изключително комфортна за пр..
45.00 лв.
Елегантна зелена рокля с набор на бието, с цветна щампа в кафяво и светло бежово. Моделът е със задно закопчаване - цип, без подплата, изработен от лека материя , подходяща за пролетта и лятото. Тази стилна рокля е подходяща както за официални поводи, така и за стилното офис ежедневие на всяка дама,..
57.00 лв.
Елегантна черна рокля с горна бяла част с черен принт  . Моделът е прав, стилен и много универсален, тъй като е подходящ както за ежедневната визия на всяка дама, така и за специален повод. Закопчава се със скрит цип, талията е с лек пеплум. На талията има малко коланче . Горната част на роклят..
59.00 лв.
Елегантна тъмно синя рокля на червено райе и набор на бието, с цветна щампа в червено и светло бежово. Моделът е със задно закопчаване - цип, без подплата, изработен от лека материя , подходяща за пролетта. Тази стилна рокля е подходяща както за официални поводи, така и за стилното офис ежедневие на..
55.00 лв.
Елегантна черна рокля с горна част на каре  в бяло и черно . Моделът е прав, стилен и много универсален, тъй като е подходящ както за ежедневната визия на всяка дама, така и за специален повод. Закопчава се със скрит цип, талията е с лек пеплум. На талията има малко коланче . Горната част на ро..
59.00 лв.
Елегантна рокля в червено и черно. Моделът е леко разкроен. Предната чест на модела е в червено и черно, гърбът на роклята е черен. Ръкавите са обточени с  червен кант, моделът завършва с черен набор. Дължината е под коляното Роклята е е подходящ както за офис ежедневието, така и за по-специалн..
59.00 лв.
Елегантна рокля в тюркоазено и черно. Моделът е леко разкроен. Предната чест на модела е в тюкоазено зелено и черно, гърбът на роклята е черен. Ръкавите са обточени с  тюркоазен кант, моделът завършва с черен набор. Дължината е под коляното Роклята е е подходящ както за офис ежедневието, така и..
59.00 лв.
Елегантна рокля в тъмно и светло синьо. Моделът е леко разкроен. Предната чест на модела е в тъмно синьо и светло синьо , гърбът на роклята е тъмно синьо. Ръкавите са обточени със  син кант, моделът завършва с черен набор. Дължината е под коляното Роклята е е подходящ както за офис ежедневието,..
59.00 лв.
Официален костюм в тъмно синьо. Роклята  е тъмно синя, вталена  без ръкав. Закопчаване е с цип. Моделът завършва с бордюр от плата на сакото. Сакото е тъмно синьо с бели и светлосин принт на цветя. Дължината е  под талията, няма закопчаване не е вталено.  Ръкавът е дълъг. Разтегл..
78.00 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)