Връщане и замяна

Kanela.bg предоставя възможност на клиентите си да върнат закупена от онлайн магазина стока в рамките на 14 дни от получаването й.

Следвайте следните стъпки:

1. Моля да изпратите имейл на office@kanela.bg с описани имената на клиента, номер за връзка, номера на заявката, името на продукта който искате да върнете и причината за връщане или да попълните стандартната ни форма за рeкламация тук. Можете да се обадите и на номер 0899446626 за да приемем искането Ви за връщане на стока. Моля да имате предвид, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

2. След изпращане на искането за връщане ще е необходимо да изпратите към нас пратката с куриерска фирма Спиди до адрес: София,бул. Св. Климент Охридски №7,офис на Спиди №886, до поискване,като се отбележи за получател фирма ''Канела БГ'' ЕООД с тел. 0899446626. В случай, че в населеното Ви място няма офис на куриерска фирма „Спиди“ АД, то Вие трябва да се свържете с нас на телефон 0899446626 за уточняване на подробностите по връщането на стоката.

Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка. В случаите, в  които връщането е по наша вина- сгрешен артикул или номер на артикул, разходите по връщането и замяната на артикула са за сметка на магазина. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Спиди. Можете да направите заявка за куриер на имейл office@speedy.bg или на телефон 070017001.

3. При получаване на пратката съдържанието й ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще бъде задействана процедурата по възстановяване на сумата по поръчката или нейната замяна. В случай че все още не разполагаме с вашия IBAN, моля да ни го изпратите на office@kanela.bg, заедно с имената на титуляра на банковата сметка.Стойността на върнатите продукти ще Ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни след приемането на стоката от наша страна.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на номер 0899446626 или ни пишете на office@kanela.bg.


Всички права запазени | kanela.bg | © 2018

Абонамент за новини

* Имейл: