Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди АД на територията на цялата страна.Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Спиди АД в съответното населено място.

Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 70 лв. За поръчки на стойност под 70 лв цената на доставка е фиксирана на 4 лв. за доставка до офис на Спиди и 6.00 лв. за доставка до адрес на клиента.

Времето за доставка е 1-2 работни дни за населени места с офиси на Спиди. За останалите населени места времето за доставка варира от 2-4 работни дни, в зависимост от графика за разнос на куриера.

Поръчки направени до 14:00 ч. в работен ден се обработват в същия ден и се доставят до 1-2 работни дни, следващи обработката на поръчката. Поръчки направени след 14:00 ч. в работен ден се обработват на следващия работен ден и се доставят от 1 до 2 работни дни, следващи деня на обработване на поръчката. Всички поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Доставки не се извършват в Неделя и на официални празници. В Събота доставките се извършват до 13:00 часа до адрес на клиента ,а когато поръчката е до офис на куриера може да бъде получена от 9:00 до 13:00 часа.

След като направите поръчката си ще получите имейл с потвърждение на основните й параметри- поръчани продукти, цена, стойност на поръчка, метод на доставка и плащане. След обработването на поръчката от нашата система ще получите последващ имейл с потвърждение за генериран номер на товарителница, както и информация за дата и място на доставка на поръчката Ви.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Спиди“ АД да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 

 ПЛАЩАНЕ

Начините на заплащане са:

  • Наложен платеж- плащане в брой на куриера при доставката.
  • Epay.bg:

- Плащане през Микросметка.

За да получите Микросметка,е необходимо да се регистрирате в системата за електронни плащания ePay.bg.

- Плащане през банкомат,поддържащ услугата B-Pay. Процедурата за плащане чрез услугата е значително улеснена, като е необходимо да знаете кода на Kanela.bg за B-Pay (60000) , както и уникалния си 10 цифрен код за плащане, който системата автоматично генерира.

Списък с банкоматите,които поддържат услугата B-pay

- Плащане с дебитна или кредитна карта регистрирана в Epay.bg.

- Плащане в брой на каса на Easy Pay, посредством генерирания от системата код за плащане.

  • Pay Pal- плащане през Вашия Pay Pal акаунт.

Всички платежни транзакции,които се извършват на нашия сайт са криптирани и защитени посредством SSL технология.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

Всички права запазени | kanela.bg | © 2018

Абонамент за новини

* Имейл: